Transferurile recente răsfoiesc echipele aflate în etapele premergătoare pentru DreamHack Cluj-Napoca

0
458

Sporturile electronice au primit câteva mici modificări cu privire la membrii echipelor înscrise până acum la cea mai mare competiţie organizată de PGL cu ocazia DreamHack la Cluj-Napoca. Mai exact, din cauza unor neajunsuri anumiţi jucători profesionişti au fost înlocuiţi, întocmai ca show-ul să poată continua şi să fie ridicat la cel mai înalt standard.

În Counter Strike spre exemplu, cei de la organizaţia Reason Gaming au întrerupt colaborarea cu Kristian Wienecke, zis şi „k0nfig”, datorită eşecului echipei de a se califica la DreamHack Open Stockholm în etapa premergătoare pentru DreamHack de la Cluj-Napoca. Echipa în ciuda acestei modificări, se menţine în continuare pe locul 37 mondial conform clasamentului publicat de către cei de la GosuGamers şi pe locul 49 conform rezultatelor obţinute de către 99damage.

Desigur, schimbările au venit şi în rândul altor echipe, printre care şi PENTA Sports care au decis să îl scoată din activitate pe Dimitrios „stavros” Smoilis şi Christian „crisby” Schmitt, făcând astfel loc pentru alţi jucători profesionişti capabili să se dedice mult mai mult pentru echipa şi pentru ridicarea acesteia la un nivel cât mai avansat. Din păcate cei de la PENTA Sports nu au oferit nici-un motiv pentru scoaterea acestora din echipă, însă cel mai probabil rezultatele lor nu erau tocmai pe placul liderului, astfel încât s-a decis că e timpul pentru o schimbare. PENTA Sports ocupă locul 32 la nivel mondial conform rezultatelor obţinute de către analiştii de la 99damage şi 34 conform GosuGamers.

Nici francezii nu s-au lăsat mai prejos, transferandul pe fostul jucător de la Epsilon, Ron „GMX” Stahmer. Acesta fusese respins din echipă în luna februarie, cât şi din toate competiţiile organizate de PGL, toate acestea în urma unor acuzaţii de blat.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.