Ulefone Paris, performanță ridicată la un super preț

0
673

Începând cu data de 10 septembrie şi până pe 8 octombrie cei de la EverBuying vă pun la dispoziţie un super telefon într-o promoţie de nerefuzat. Ulefone Paris, telefonul cel mai accesibil din punct de vedere a performanţei şi a preţului, va putea fi achiziţionat cu ocazia reducerii de de la EveryBuying. Un factor extrem de important, înainte de a vă face o scurtă introducere cu privire la ceea ce veţi putea primi în schimbul sumei plătite, face referire la faptul că întreaga comandă va putea fi livrată doar după data de 25 septembrie.

Ulefone Paris poate fi găsit în promoţia celor de la EverBuying în două variante. O variantă simplă în care veţi primi telefonul şi incărcătorul iar una extra în care pe lângă produsul comandat veţi primi cadou şi un pachet special cu accesorii ce va include o sticlă de protecție pentru display cât și o carcasă din piele.

201508291455379995

Ulefone Paris este un telefon puternic şi accesibil din punct de vedere a preţului. Acesta poate concura cu uşurinţă cu unele dintre cele mai bune telefoane lansate pe piaţă în 2015, însă poate cu mici neajunsuri nefiind un produs extrem de cunoscut. Din punct de vedere a capacităţii sale de procesare, dispune de 2GB de memorie RAM, 16GB spaţiu de stocare, un procesor Octa Core tactat la o frecvență de 1.3Ghz şi un nucleu grafic Mali-T720. Pe partea de design acesta dispune de o carcasă din plastic dur cât şi de un display IPS HD. La capitolul camerei foto, se regăsesc 13MP pentru cea principală şi 5.0MP pentru cea secundară dedicată în special selfieurilor şi convorbirilor de tip video-calling.

201508291455388386

Ca orice alt telefon de bună calitate, acesta dispune de o conectivitate 4G, suficient de capabilă cât să acopere o mare parte din necesităţile zilnice pe internet. Ca sistem de operare, Ulefone Paris rulează pe Android 5.1 Lollipop împreună cu U Launcher, întocmai pentru ca experienţa de navigare să fie cât mai rapidă şi mai uşoară.

Pentru mai multe informaţii specificaţii vă invităm să accesaţi site-ul producătorului. Produsul poate fi găsit în oferta celor de la EverBuying în două variante. Varianta clasică în care veţi primi telefonul şi încărcătorul la doar $129.99 şi varianta completă care vine în pachet şi cu un set de accesorii la preţul de $169.99.

 

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.