Tumbler-ul lui Batman poate fi cumpărat cu un milion de dolari

0
500

Te-ai gândit vreodată că ai putea deveni şoferul maşinii lui Batman, că poţi pune în sfârşit mâna pe o maşină care a făcut ravagii în celebrele filme de la HollyWood? Iată că acum totul este posibil şi poţi în sfârşit să îţi cumperi o maşină precum cea condusă de Batman.

Desigur, nu este vorba despre maşina originală din film, însă este o replică extrem de bine lucrată, care ar putea să atragă încă din primele secunde ochii tuturor curioşilor. Tumbler-ul este maşina condusă de celebrul Batman în întreaga colecţie The Dark Knight, dar iată că nimic în lume nu e imposibil, dovadă fiind şi maşina prezentată mai sus, care de altfel este produsă şi vândută în Dubai. Conform informaţiilor furnizate de către cei de la Mashable, valoarea maşinii se ridică la aproximativ un milion de dolari. Desigur, că la un asemenea preţ te aştepţi să primeşti o super maşină, tocmai de aceea producătorul a ales sa îi adauge sub capotă un motor Chevrolet de 5.7 de 500 de cai putere.

Publicată de TouchNews.ro pe Miercuri, 21 octombrie 2015

Vehiculul are capabilitatea de a atinge viteza maximă de 250 km/h, având totodată şi şase roţi, astfel încât calibrarea dintre viteză şi echilibru să fie cât mai sporită. Tot cei de la Mashable ne informează că producătorul autovehicului replică a lui Batman plănuieşte să lanseze pe piaţă şi Batmobilul, cel care a reuşit să devină extrem de cunoscut în filmul Batman V Superman.

Publicată de TouchNews.ro pe Miercuri, 21 octombrie 2015

Din păcate acest model de vehicul nu poate circula peste tot în lume, el având posibilitatea la momentul de faţă să fie condus doar în Dubai pe străzile din Emiratele Arabe Unite. Aşadar, de ce ai vrea să îţi achiziţionezi un model de vehicul dacă poţi să îl foloseşti decât într-o anumită zonă? Trecând mai departe şi făcând abstracție de acest aspect, mă rentorc la design-ul vehicului, care este identic cu cel din film, inclusiv modul de deschidere a uşilor. Maşina pentru a putea fi condusă la un grad cât mai înalt de siguranţă, dispune de o serie largă de camere video, astfel încât să îl ajute pe şofer în deplasare.

Publicată de TouchNews.ro pe Miercuri, 21 octombrie 2015

Cel mai aspectuos lucru la această maşină este reprezentat de motorul cu reacţie, care poate să ofere un spectacol şi o putere în plus în mişcare, şoferul având la bord un buton care odată apăsat începe să trimită un semnal sistemului iar maşina să scoată flăcări pe toba. În ciuda preţului extrem de ridicat, vânzătorul primeşte comenzi din mai multe ţări, printre care Germania, Elveţia, Franţa şi Statele Unite, ceea ce mă duce cu gândul că maşina va putea fi înscrisă în viitor peste tot în lume.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.