Oamenii preferă mai mult smartphone-urile în locul maşinilor

0
418

Tehnologia reprezintă la momentul faţă aria de lucru a tuturor, ea fiind prezentă în majoritatea domeniilor de activitate. Telefoanele inteligente sunt dovada vie a evoluţiei tehnologiei, însă maşinile încep şi ele să devină cât mai automatizate şi bazate pe funcţionalitatea electrică.

Publicată de TouchNews.ro pe Miercuri, 21 octombrie 2015

Un studiu publicat pe internet ne arată că în ţările dezvoltate oamenii au un interes din ce în mai scăzut pentru maşini, atenţia lor îndreptându-se mai mult către telefoanele mobile inteligente, sau mai bine spus catre smartphone-uri. Pentru a se ajunge la un rezultat cât mai concludent, studiul a fost realizat pe 1.200 de persoane din mai multe ţări, printre care Germania, Danemarca, Statele Unite şi China. Conform informaţiilor publicate de către cei de la Computer World, se pare că studiul s-a dovedit a fi real şi că întradevăr oamenii preferă mai mult smartphone-urile. 30% dintre cei întrebaţi au răspus că ar renunţa mai degrabă la maşină decât la telefon, iar 37% au afirmat şi au susținunt că pot să se descurce fără maşină şi că ar renunţa în favoarea păstrării telefonului mobil.

Publicată de TouchNews.ro pe Miercuri, 21 octombrie 2015

Cel mai probabil majoritate persoanelor au considerat că aplicaţiile gen Uber iar putea ajuta în cazul în care au nevoie să se deplaseze pe o distanţă mai lungă. Oamenii sunt convinşi că sistemele de acest gen vor ajunge în viitor să devină şi mai folosite, ba mai mult că vor reprezenta un interes din ce în ce mai mare. Toate bune şi frumoase, însă un lucru iar putea face pe oameni să se răzgândească cu privire la modul de funcţionare a maşinilor. Chiar dacă sunt dispuşi să renunţe la maşină asta nu înseamnă că toată lumea va face ca ei, fapt pentru care producătorii anunţă din în ce mai multe maşini autonome, cu inteligenţă artificială, astfel încât să fie şi pe placul celor ce vor să îşi păstreze telefonul.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.