Tutorial: Măreşte viteza sistemului Android prin ajustarea setărilor animațiilor

0
582

Dacă vreodată ai simţit că telefonul tău nu este suficient de rapid, noi am găsit o soluţie care s-ar putea să îţi fie de folos.

Indiferent dacă ai un telefon performant sau unul puţin mai slab, ţi-ai dori ceva mai multă rapiditate din partea sistemului de operare, pentru a eficientiza modul de lucru al aplicaţiilor. Pentru o optimizare mai bună a sistemului, am găsit o rezolvare. Mai exact, vom ajusta timpul de încărcare al animațiilor în aşa fel încât la final să vedem o diferenţă majoră la viteza de navigare.

1

1. Primul pas în parcurgerea drumului către un telefon mai rapid este determinat de activarea opţiunilor de dezvoltator.

Pentru a activa funcţiile de dezvoltator trebuie să accesezi secţiunea de setări > about(despre dispozitiv) şi să apeşi de câteva ori pe Build number, până când pe ecran îţi va apărea mesajul de activare.

2

2. Închide animaţiile sau redu timpul de încărcare

În noul meniu apărut în setări (dezvoltator), caută secţiunea cu: Transition animation scale şi Animator duration scale. Ajustează setările acestor două funcţii după preferinţă, le poţi şi dezactiva dacă nu îţi plac animaţiile.

3

3. Restartează device-ul

După ce aţi realizat toţi paşii de mai sus vă recomandăm să vă restartați telefonul/tableta, astfel încât să permiteţi launcher-ului să preia noile modificări.

La final nu uita să verifici dacă setările făcute îţi sunt adaptate nevoilor şi cerinţelor, inclusiv dacă telefonul este suficient de rapid.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.