Galaxy S7 şi Galaxy S7 Edge dezasamblate şi explicate în detaliu de inginerii Samsung

0
647

După succesul demontării noilor telefoane Galaxy S7 şi Galaxy S7 Edge de către cei de la iFixit, Samsung a vrut să vină cu un feedback, punând pe bancul de dezasamblare ambele telefoane pentru a caracteriza fiecare componentă în parte.

Cei de la iFixit şi-au făcut un obicei din a prezenta oamenilor ceea ce ascund device-urile la interior, în fiecare an după lansarea unui produs important având grijă să îl achiziţioneze şi să îl pună pe rampa de desfacere si testare, prezentând oamenilor şi ceea ce se află dincolo de carcasă. Totodată, iFixit oferă toate aceste imagini pentru a vă face o părere cu privire la cât de greu sau cât de uşor se pot repara noile generații de terminale mobile.

17-Samsung-Galaxy-S7-Teardown-Sensor-Design-Wins-v2

În cadrul ultimelor două telefoane lansate de Samsung, respectiv Galaxy S7 şi Galaxy S7 Edge, echipa iFixit a desfăcut bucată cu bucată fiecare terminal, iscând astfel mici controverse pe internet. Văzând asta, inginerii din cadrul Samsung au făcut un gest similar, prezentând oamenilor într-o manieră cât se poate de familiară partea hardware a noilor terminale mobile.

teardown

Inginerii Samsung, în comparaţie cu cei de la iFixit cunosc fiecare componentă în parte, putând astfel să îi explice rolul în sistemul de funcţionare cât şi capacitatea de lucru. Aceştia au oferit inclusiv informaţii despre heat pipe, care de altfel a iscat un mic scandal pe internet. Mai exact, cei de la iFixit au prezentat lumii că heatpipe-ul este doar o bucată de cupru cu rolul de a disipa căldura, ceea ce Samsung promisese că este vorba despre un sistem cu răcire pe lichid. Compania a venit cu un feedback la acest aspect, explicând că în interiorul tubului de răcire vaporii sunt condensați în lichid, astfel încât să se păstreze în permanență o temperatură scăzută la interior, lămurind o dată pentru totdeauna scandalul „răcirii pe lichid”.

Pe langă toate acestea, Over The Horizon, tonul default de apel al telefoanelor Samsung a fost reinventat pentru noua generaţie de telefoane mobile, acum venind într-o formă mult mai ritmată datorită formaţiei de jazz/funk Dirty Loops.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.