Ulefone 2015 vine la pachet cu o grămadă de promoţii

0
642

Promoţiile se ţin lanţ cu ocazia Ulefone 2015. Ulefone împreună cu EverBuying vă pun la dispoziţie o gamă variată de produse la promoţie, astfel încât să aveţi de unde alege atunci când vă hotărâţi să vă achiziţionaţi un terminal mobil. Începând de pe data de 21 septembrie şi până pe data de 27, cei de la EverBuying vă pun la dispoziţie cele mai râvnite şi mai interesante produse din colecţia Ulefone.

Ulefone precum Samsung şi alte mari companii, se ocupă de dezvoltarea gadgeturilor şi a produselor IT, având ca principală ţintă pe piaţă dispozitivele mobile. Nu este pentru prima dată când Ulefone vine cu produse de calitate la preţuri mici, acum o săptămâna aceştia au anunţat încă o promoţie, iar în timp vor veni şi cu altele, astfel încât să aveţi de unde alege. Aşadar, dacă nu aveţi suficienți bani acum, cu siguranţă vor mai reveni şi cu alte promoţii la fel de avantajoase, însă recomandarea noastră este să găsiţi o modalitate de a vă comanda produsul preferat din oferta acestora, înainte să expire.

În ofertă puteţi găsi Ulefone Paris, Ulefone Be Pro şi o gamă variată de accesorii pentru acestea. Începând de la carcase şi până la baterii, veţi putea profita de ofertă şi să vă comandaţi un terminal de bună calitate alături de un accesoriu preferat. Ca un exemplu a specificaţiilor telefoanelor, vă putem garanta că fiecare dintre acestea dispun de cel puţin un procesor quad core, 2GB de memorie RAM, ultima versiune de Android şi cameră de 13.0MP.

Pentru mai multe informaţii şi specificaţii vă invităm să accesaţi site-ul promoției. Telefoanele pot fi achiziţionate de pe EverBuying, la preţuri cuprinse între $122.99 şi $189.99.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.