Viralul zilei: Drona stomatolog

0
687

Încă de la apariţie şi până acum, dronele au jucat rolul principal în majoritatea clipurilor video de pe internet, ele fiind capabile să execute sarcini aproape imposibile omului, datorită posibilităţii de ridicare de la sol. Dronele, au devenit în timp din ce în ce mai ieftine, astfel încât oamenii au început să le supună unor sarcini din în ce mai grele, preţul nemaifiind un factor atât de important. De cele mai multe ori, gadgeturile de acest gen sunt muză a celor ce vor să realizeze clipuri video de divertisment. Desigur, că aproape în fiecare ţară din Uniunea Europeană şi nu numai, au început să se impună legi pentru utilizarea dronelor, însă oamenii profită în continuare de aceste mici maşinării şi le utilizează în scopuri diferite.

În clipul video de mai jos drona are de realizat o situaţie ceva mai specială, fiind pentru prima dată în istorie când un gadget de asemenea dimensiuni este pus într-o postură ceva mai diferită. De data aceasta, drona a preluat rolul medicului în faţa unui copil pentru o extracţie de dinte. Desigur, că această operaţie se poate realiza cu uşurinţă la o vârstă destul de fragedă, atunci când încă ni se permite acest lucru, urmând mai apoi că la maturitate să trebuiască să apelăm la un medic specialist.

Pasiunea pentru drone nu are limite, aşa şi-a spus şi tatăl unei fetiţe care a participat pentru prima dată în viată, prin intermediul unei drone la o extracţie de dinte. La început, şi-au făcut griji însă mai târziu au realizat că riscul să se întâmple ceva nu este deloc mare. Drona DJI Phantom, este cea care a participat la întreaga operaţiune. Folosind o aţă, aceştia au legat un capăt de drona şi unul de dintele victimei, urmând un rezultat reuşit, precum cel din videoul prezentat în articol.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.