Ultimul model de laptop ROG va avea display 4K şi răcire cu lichid

0
685

Asus este una dintre puţinele companii care produc atât modele mainstream, cât şi modele gaming, unele dintre ele fiind recunoscute pe plan mondial.

Linia ROG (Republic of Gamers) se află printre mărcile preferate de jucători profesionişti sau amatori din întreaga lume. Având laptop-uri uriaşe G751, linia a reuşit adune numai recenzii pozitive de-alungul timpului. Aşteptăm cu nerăbdare înlocuitorul acestuia cu G752, dar mai întâi vom discuta despre noul GX700. cel din imagini.

Dacă ar fi discutăm despre lucrurile ce merită a fi achiziţionate cât mai curând, v- spune un singur lucru: ROG G752. Acesta pleacă de la aceeaşi premiză aflată în spatele lui G751 primind toate specificaţiile de top ale anului curent, 2015. Noua versiune are un design mult mai elegant faţă de cel al modelului precedent. Bineînţeles laptopul nu a pierdut din greutate sau grosime, însă acum arată mai mult a laptop, nu cu un scut folosit de echipele de intervenţii în revoltele urbane.

ROGG752

Ca opţiuni, vei putea alege dintr-o gama largă de modele SSD şi/sau HDD, procesoare i7 a 6-a generaţie (chiar şi i7-6820HK), plăci video nVidia (până la GTX 980M de 8GB memorie RAMşi un display cu rezoluţie 4K de 17,3 inchi cu suport G-Sync. Alte specificaţii includ port USB Thunderbolt 3.0 şi o tastatură cu design refăcut pentru anul 2015.

Ne aşteptăm ca până în iarna acestui an, momentul în care va fi lansat G752, aflăm mult mai multe informaţii despre acesta. Preţul va fi undeva în jurul sumei de 1500 de dolari. Cât despre lansarea lui GX700, oficialii de la Asus au declarat ar putea fi lansat până la sfârşitul anului, însă nu au fost făcute promisiuni.

 

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.