10 motive pentru care ai vrea să ieşi la întâlnire cu un geek

1
765

Cu siguranţă el este timid şi poate nu este la fel de cool şi arătos ca musculoşii care se dau cu ulei pe tot corpul de parcă ar urma fie rotisaţi, dar şi geek-ul nostru are calităţile lui care nu sunt deloc neglijabile. Iată 10 dintre cele mai bune motive pentru care vei vrea ieşi la întâlnire cu un geek.

10. Înţelegerea instrucţiunilor
geek1
Acest lucru nu poate părea important, dar credeţi atunci când veţi muta împreună, aspectul acesta va scuti de multe certuri. Unul dintre primele lucruri pe care un geek le adoră este să citească şi să urmăreascsă întocmai instrucţiunile. Da-i orice obiect şi el îl va monta într-o clipă. Cu siguranţă va avea la îndemână şi uneltele necesare.

9. Logic, nu emoţional
geek2
Dacă te contrazici pe o tema cu el, nu se va enerva ci va analiza datele problemei, formând o opinie logică, şi va reveni cu un răspuns obiectiv. Atenţie însă, acest lucru poate ficonsiderant şi un dezavantaj.

8. Va şti când şi ce chimicale foloseşti
geek3 spunem teai lipit accidental de ceva cu cel mai puternic lipici care există. Geek-ul tău inteligent ar fi mai mult decât calificat pentru a alege o soluţie adecvată pentru dizolvarea lipiciului într-un mod rapid şi sigur.

7. Geniu în Excel
geek4
Indiferent este vorba de calcularea bugetului în casă, compararea de preţuri ale unor maşini, sau despre alegerea electrocasnicelor potrivite pentru căminul vostru, adorabilul tău geek va redacta foi de calcul şi grafice care vor pune în evidenţă toate opţiunile pe care le ai.

6. Împachetarea bagajelor în maşină
geek5
Indiferent cât de „TETRISiană” ar părea sarcina, bagajele vor fi împachetate în cel mai eficient mod în maşină.

5. MacGyver
geek6
Orice geek este un MacGyver înnăscut. Dacă ceva este rupt, pătat sau călcat în picioare, un geek va şti întotdeauna cum -l lipească, instaleze sau -l reasambleze.

4. Perfecţionist
geek7
În mod sigur nimeni nu face treaba asta mai bine decât un geek.

3. Invenţii bizare la tot pasul
geek8
Gânditul prea mult v-ar putea crea câteva discuţii mai aprinse, însă vei avea întotdeauna o soluţie, indiferent de problemă.

2. Telefoane mobile
geek9Acesta ar putea fi considerată o super-putere. Indiferent unde te vei afla, într-un fel sau altul, bateria telefonul tău mobil va fi mereu încărcată.

1. Desteritate manuală
geek10
Geek-ul ştie foarte bine cum şi folosească mâinile.

Wikipedia România: Cuvântul geek este un termen de jargon, care se referă la „o persoană neobișnuită sau ciudată, în special una care pare să fie obsedată de unul sau mai multe lucruri incluzând cele legate de intelectualitate, electronică, jocuri, etc.

DigiPedia

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.