Facebook Messenger cu un pas înainte în faţa Youtube

0
416

Cu toate că Facebook Messenger şi Youtube sunt absolut două lucruri diferite, se pare că acestea devin din ce în ce mai competitive. Facebook Messenger este recunoscut drept unul dintre cele mai bune bune şi mai populare module de comunicare prin chat şi apel vocal din lume, iar Youtube este cunoscut datorită platformei sale unice de a împărtăşi clipuri video cu oameni din toate „colţurile” planetei. În ciuda faptului că aceste două domenii nu au absolut nici-o legătură cu privire la conţinutul distribuit, se pare că aplicaţia Facebook a reuşit să devină cea mai populară din Statele Unite, lăsând în urmă cu mult Youtube.

Conform unui sondaj realizat de către cei de la Time, se pare că 59,5% din utilizatorii de mobil cu vârsta cuprinsă până în 18 ani au instalat aplicaţia celor de la Facebook, prin urmare confirmându-se că aceasta a depăşit cu mult Youtube, dacă stăm şi analizăm faptul că vine preinstalată pe mai toate deviceurile mobile. Sistemul de operare Android este şi el în plină competiţie cu Windows, însă reuşeşte să se menţină în picioare având o cotă de piaţă de aproximativ 51,4%.

Trăgând linie si analizand cele relatate mai sus, Facebook Messenger este cea mai populară aplicaţie din Statele Unite, însă Google are un arsenal de 5 aplicaţii ce se regăsesc în top 5 în Magazinul Play.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.