Va intra Lamborghini în lupta bolizilor hibrid?

0
504

Un zvon de ultimă oră din domeniul industriei auto susținea că Lamborghini ar fi dezvăluit unui grup de proprietari de elită, în cadrul recentelor festivități Monterrey Car Week, informații despre noul său bolid supertehnologizat ce va fi produs, ca de obicei, în serie limitată.

Ulterior, potrivit unor surse interne se confirmă faptul că această dezvăluire clandestină chiar a avut loc și că misteriosul bolid va fi expus publicului larg, în toată splendoarea sa, cu ocazia salonului auto de la Geneva din martie anul viitor.

Deși Lamborghini nu a a precizat nimic despre detaliile legate de motorizarea noului concept, specialiștii din domeniu înclină să creadă că noul model va fi un hibrid, în genul bolizilor deja arătați de concurență, respectiv Ferrari La Ferrari, Porsche 918 Spyder sau McLaren P1, conform publicației Road & Track.

Alegerea unui sistem de propulsie hibrid pentru Lamborghini pare surprinzătoare, în condițiile în care compania nu s-a arătat niciodată prea entuziastă în legătură cu motorizarea hibrid, fapt demonstrat de spectaculosul său concept arătat anul trecut la Paris Motor Show, Asterion LP910-4.

5
Lamborghini Asterion LP910-4

Pe o notă mai puțin exclusivistă, Lamborghini a confirmat în plus inaugurarea în cadrul salonului auto de la Geneva a două noi versiuni ale modelului Huracan, un cabrio Huracan Spyder și un prototip cu tracțiune pe spate, model ce va înlocui mai vechiul Gallardo Balboni și celelalte ediții tip sport.

 

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.