Noul OnHub, un router simplu, eficient și accesibil

0
504

Router-ul  nu a fost niciodată privit ca o piesă interesantă de tehnologie dar Google încearcă să schimbe acest lucru. În cursul zilei de astăzi, compania a anunțat că a creat un nou router, în parteneriat cu TP-LINK, ce poartă denumirea de OnHub. Acesta ar trebui să fie performant, ușor de configurat și gestionat și să poată fi conectat la alte accesorii inteligente.

Dispozitivul are un design aproape identic cu cel al unui Amazon Echo, dar asemănările se opresc aici. OnHub este un simplu router și în nici un caz nu poate fi folosit pe post de speaker, iar prin intermediul său nu puteți accesa Google Now. Se presupune că va fi pus în vânzare începând cu data de 31 august.

Se conectează la telefoane mobile cu platforme iOS și Android și printr-o simplă aplicație, utilizatorii pot afla cu acuratețe câte dispozitive sunt conectate la router și ce viteze primesc.

Reprezentanții Google afirmă că designul circular ar trebui să confere aparatului o mai bună captare a semnalului în interiorul locuinței (are 13 antene). De asemenea, router-ul va detecta automat cel mai bun canal de transmisie.
Conform publicației Wired, se pare că Google lucrează momentan la dezvoltarea unui al doilea router, de data aceasta în parteneriat cu Asus, dar ne promite că în timp, va îmbunătăți și caracteristicile pentru OnHub.

https://youtu.be/HNnfHP7VDP8

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.