Au apărut primele informații despre noul HTC O2

0
724

După ce HTC One M9 a fost criticat pentru lipsa de inovație și upgrade-uri majore, următorul flagship al celor de la HTC se pare că va fi echipat cu ultimele tehnologii din domeniu, potrivit unor scurgeri de informații apărute pe site-ul Mobile-dad din China.

Noul flagship nu se va numi M10 așa cum era de așteptat, ci va fi cunoscut drept HTC O2. Acesta va fi disponibil cu un display de rezoluție QHD 6-inch 1440×2560 ce va lucra la o densitate de 490 ppi pixeli.

2

Noul HTC O2 va dispune de un chipset quad-core Snapdragon 820 cu patru nuclee Hydra și cu Adreno 530 GPU, cu 4GB de RAM memorie internă și 64 GB/128 GB capacitate de stocare.

O cameră principală ( apreciată ca revoluționară după zvonurile apărute) de 20.7MP și o alta frontală de 5MP (pentru selfie-uri și pagina de chat) vor face parte din echiparea noului HTC O2, precum și o baterie de 3500mAh ce va menține mult timp aprins ecranul noului smartphone.

3

In plus, HTC O2 va dispune de difuzoare stereo BoomSound și va avea o certificare IP cu protecție sporită împotriva apei și prafului. Noul HTC O2 va fi comercializat începând cu sfârșitul acestui an, detalii despre prețul acestuia nefiind încă dezvăluite.

Anul viitor va apare și o versiune HTC O2 cu un display mai mic, de 5-inch dar cu un chipset Snapdragon 82X având un octa-core 3.X GHz CPU, fapt ce va putea oferi rezoluția de 4K.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.