Valve a stârnit controverse cu nerfuirea noului R8 din CS:GO

0
470

Atunci când cei de la Valve fac un update pentru CS:GO, încep să apară tot felul de discuţii pe baza elementelor adăugate. De data aceasta este vorba despre R8 Revolver, primul lor pistol ce are ca principal scop înlocuirea deagle-ului. Acesta a venit odată cu update-ul de iarnă, care aduce o grămadă de alte îmbunătăţiri jocului.

R8 Revolver s-a dovedit a fi un pistol mult prea puternic faţă de armele din joc, motiv pentru care fanii au fost extrem de indignaţi de acest lucru, începând să îi critice şi să le ofere calificative pozitive pe Steam celor de la Valve pentru jocul CS:GO. R8 revolver seamănă perfect cu celebrul pistol din filmele Western, însă în comparaţie cu cele originale, acesta este capabil să dea damage mai mult decât un AWP. Din punct de vedere a puterii noului pistol, fanii se împart în două tabere, unii fiind de acord cu această nouă adăugire în sistem iar alţii fiind de părere că este cu mult prea puternic şi că strică modul de gameplay, fiind integrat chiar si in rundele competitive.

Publicată de TouchNews.ro pe Sâmbătă, 12 decembrie 2015

Cei de la Valve, după mai bine de câteva zile de la lansarea noului update, au ţinut cont de sfaturile jucătorilor, motiv pentru care au nerfuit R8 revolverul. Aşadar, de acum, în loc să facă 500 damage cu un headshot, acesta a fost adus mult mai aproape de puterea sa reală. De asemenea, timpul pentru tragere a fost şi el mărit, întocmai pentru că armă continuă să aibă totuşi un damage cât de cât mărit, iar cei ce doresc să o folosească vor avea de aşteptat câteva secunde până să tragă un glonţ. Poate că Valve a învăţat ceva din treaba asta şi de acum dezvoltatorii vor acorda mai multă atenţie atunci când vor integra o nouă armă în joc.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.