Volkswagen va aduce tehnologii high-tech pe noul Golf electric

0
568

Dezvoltatorii de la Volkswagen nu se lasă „bătuţi” în faţă competitorilor, mai ales a celor ce vin cu tehnologii din ce în ce mai high-tech pe maşini. De data aceasta, inginerii au de gând să se prezinte cu unele dintre cele mai inovatoare tehnologii la CES 2016 (Consumer Electronic Show).

Acum câteva zile a aparut pe internet un filmuleţ de prezentare în care Volkswagen isi scoate în evidenţă viitoarea maşină. Clipul a fost postat de către cei de la The Truth About Cars, iar conform informaţiilor primite, aceştia au reuşit să facă rost de el prin mijloace neoficiale. În primul rând videoul ne prezintă elementele principale ale maşinii, mai exact faptul că va beneficia de un display TFT pentru şofer, cât şi de un sistem de operare prioritar. Pe lângă display, putem vedea un modul actualizat dedicat încărcării wireless.

Volkswagen vrea să aducă pe piaţă cele mai eficiente şi mai importante tehnologii, întocmai pentru a dovedi atât nivelul de cunoştinţe în domeniu cât şi pentru a le oferi oamenilor posibilitatea de a utiliza maşina într-un mod mult mai eficient şi sigur. Dacă totul va decurge conform planului şi nu apar dificultăţi pe parcurs, conform ultimului comunicat din partea Volkswagen, ar trebui să vedem Golf-ul high-tech la următorul show din Las Vegas.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.