Video chat de acum şi pe Facebook

0
499

Video chatul a devenit o modalitate de comunicare între oameni cunoscută la nivel mondial, cei de la Facebook vrând să acopere şi acest mod de comunicare şi socializare. Utilizatorii de Facebook vor putea să folosească aplicaţia Messenger pentru a deschide o conversaţie video prin intermediul Wi-Fi sau prin intermediul reţelei telefonice, aplicaţia urmând să ruleze pe dispozitivele cu sistem de operare Android sau iOS.

„Everything starts from texting”, spune Stan Chudnovsky, unul din şefii proiectului de video chat al Facebook. Deoarece conversaţia poate fi imediat transpusă din text în video şi viceversa(opţiune asemănătoare cu FaceTime, Hangouts şi Skype), proiectul va avea o concurentă serioasă pe piaţă, însă cei ce luceaza la el asigură utilizatorii că vor avea parte de facilităţi ce vor face diferenţa dintre Messenger şi alte reţele de video chat.larger-15-FB-Messenger-VideoChat1

Cei de la Facebook investesc bani buni în Messenger pentru a fi siguri că utilizatorii vor vea parte de servicii de calitate. De acum utilizatorii aplicaţiei Messinger vor putea susţine conversaţii atât cu persoane fizice cât şi cu afaceri propriuzise, pentru a face rezervări, a face comenzi sau doar pentru a întreba despre serviciile oferite.

Cei de la Facebook susţin că indiferent de reţeaua telefonică sau de serviciul de internet, calitatea audio şi video a video chatului nu va fi afectată de acestea. Astăzi, aplicaţia este lansată in 18 ţări, printre care Canada, SUA şi Marea Britanie, în curând fiind valabila şi în România.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.