Viitorul LG G5 ar putea veni pe piață cu noul model de procesor Nuclun 2

0
554

Performanţa telefonului este extrem de importantă, motiv pentru care dezvoltatorii vin pe piaţă cu noi modele de procesoare şi nuclee grafice. De data aceasta cei de la LG se laudă cu un procesor cu mult mai potent faţă de orice alt element hardware de acest gen de pe piaţă, mai exact Nuclun 2.

Acum ceva timp pe internet circulau zvonuri precum că LG plănuieşte să adauge procesorul Nuclun 2 pe viitorul terminal G5, însă din păcate acesta nu se dovedea a fi la momentul acela un procesor suficient de capabil pentru a satisface cu adevărat cerinţele clienţilor.

Precum ne informează cei de la Phonearena, este posibil să vedem Nuclum V2 pe următorul terminal V10. Informaţiile, au fost oferite din partea unuia dintre „leakerii” cunoscuţi de pe internet, ceea ce înseamnă că şansele să vedem un astfel de procesor pe viitorul G5 sunt extrem de mari. Dacă aţi apucat să testaţi, sau cel puţin aţi auzit de la cei care au pus mâna pe un terminal cu prima variantă a procesorului Nuclun, cu siguranţă aţi aflat că aceasta a avut câteva probleme. Primul model de procesor nu a reuşit să se impună suficient de mult pe piaţă, tocmai de aceea acum este timpul lansării unei noi versiuni cu mult mai imbunătățită.

Potrivit informaţiilor, noul G5 ar putea veni pe piaţă fără spatele din piele ce implica costuri suplimentare, de data aceasta dorind să îl facă de tipul „unibody” din metal. Telefonul va avea un ecran de 5.6 inch cu aceeaşi rezoluţie ca pe G4, însă sunt şanse ca aceştia să se răzgândească şi să îi adauge un ecran 4k. Cât despre camera foto, telefonul va beneficia de un senzor de 20/21 de megapixeli, în comparaţie cu 16 megapixeli cât are LG G4. Vom aştepta totuşi să primim câteva informaţii oficiale, pentru a afla cu exactitate care sunt specificaţiile şi cum va arăta noul terminal a celor de la LG.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.