Un Youtuber a realizat un motor asemănător celui din Mad Max

0
473

Majoritatea vehiculelor din Mad Max par să aibă o altă proveniență, în orice caz nu una umană, ci mai degrabă una adusă de pe cealaltă lume, unde conducător este Demonul. Încă de la primul contact vizual cu una dintre maşinăriile create în Mad Max, ai impresia că fiecare element are menirea de a distruge, de a invoca răul. Dar cu toate acestea, unul dintre cele mai „îngrozitoare” lucruri este triciclul care arată ca fiind scos din infern, având în primul rând un motor V8 „alimentat cu carne de om şi suflete de demoni”.

Filmul Mad Max prezintă unele dintre cele mai interesante şi mai extreme maşini din lume, tocmai de aceea oamenii încearcă pe cât posibil să le reproducă atât pentru faimă cât şi pentru a le oferi şansa fanilor să vadă în realitate o maşină cu adevărat dusă la extrem din punct de vedere estetic. Unul dintre cei interesanţi să realizeze un vehicul din filmul Mad Max, este Youtuberul Richard Charles care a pus bazele unei construcţii cu adevărat imposibile. Acesta a reuşit să reproducă în proporţie de 99% motocicleta din film, adăugându-i un motor Detroit Diesel V8, ceea ce înseamnă că sunetul pe care îl scoate este extrem de pronunţat şi o face astfel să fie cu adevărat o replică a celei originale.

Triciclul construit de Richard a fost pus pe planul de lucru încă dinainte să apară Mad Max, ceea ce ne duce cu gândul că artistul s-a inspirat pentru design din alte filme mai vechi. Sunt şanse ca peste câţiva, când clipul video realizat de Charlie pentru Youtube va ajunge la o persoană de la HollyWood, să îşi poată prezenta „bestia” într-unul dintre următoarele filme din seria Mad Max.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.