Viitorul iPhone ar putea beneficia de un sistem de siguranţă inspirat din Star Wars

0
572

Atunci când dai o „căruţă” de bani pe un telefon, te aştepţi să te ţină ani buni, sau cel puţin până îl scapi din buzunar. Însă, dacă eşti cu adevărat un împătimit al tehnologiei vei apela la un nou sistem ce promite să ofere o aterizare lină şi fără şocuri telefonului tău. Desigur, nu vorbim despre o tehnologie ce se află pe piaţă, însă ar putea să apară pe viitor şi să aducă un beneficiu tuturor terminalelor de mici dimensiuni şi nu numai.

Încă de la lansarea iPhone 6S, pe internet au început să apară tot felul de imagini şi zvonuri cu privire la funcţionalităţile noului iPhone 7, dovadă fiind şi noul videoclip. Despre ce este vorba mai exact? O echipă de designeri a realizat un videoclip informaţional în care ni se prezintă o metodă unică prin care telefonul ar putea să aibă un contact mai sigur cu solul în momentul unui impact, Sonidac fiind unul dintre cei care au contribuit la realizarea virtuală a unui sistem avansat pentru siguranţa viitorului telefon a celor de la Apple, adăugând elemente inspirate din filmele Star Wars.

Publicată de TouchNews.ro pe Duminică, 20 decembrie 2015

Precum puteţi observa şi în clipul video de mai jos, întregul sistem este bazat pe declanşarea unor propulsoare plasate în colţurile telefonului. Prin intermediul sistemului software şi a senzorilor, telefonul va fi informat cu câteva secunde înainte de impact, oferind astfel timp propulsoarelor să fie pornite şi să îi ofere o aterizare cât mai lină. Ideea în sine este foarte interesantă, însă şansele să o vedem pe viitor implementată in vreun telefon sunt extrem de mici, dar cu toate acestea noi vă lăsăm în compania unui video pentru a vă bucura de ceea ce ar putea deveni telefonul in viitor.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.