Vrei o cameră foto compactă, de mici dimensiuni pentru vacanță ? Sony lansează două modele cu superzoom

0
547

Atât pentru cei care și-au programat deja concediile din această vară, cât mai ales pentru cei cărora le place să călătorească în fiecare week-end, Sony va lansa în luna iunie cele mai micuțe camere foto compacte cu superzoom. Dotate cu funcții similare voluminoaselor camere profesionale, cele două modele Sony, Cyber-shot DSC-HX90 împreună cu ”sora” sa DSC-WX500 vor încânta pe toți iubitorii de călătorii prin ușurința cu care pot fi manevrate și prin calitatea remarcabilă a fotografiilor.

Ambele versiuni îmbină armonios ultimele tehnologii din domeniu, adresându-se unor diverse categorii de utilizatori. Optica excelentă de care dispun cele două camere se datorează obiectivelor marca ZEISS Vario-Sonnar T* cu zoom de 30x, unui procesor BIONZ X dar și unui senzor Exmor RTM CMOS de 18,2 mp. Pentru cei care iubesc fotografiile tradiționale, Sony oferă modelul HX90 având un vizor retractabil OLED împreună cu un inel de focalizare în trepte sau manuală.

Noul grip ergonomic al celor două modele de camere îți generează o senzație de control mărită asupra HX90. De asemenea, cele două modele dispun și de un display LCD rabatabil la un unghi de 180 de grade, ce permite iubitorilor de selfie-uri să vadă cum vor apare în poză. In plus de asta, efectul de tremur al imaginii din timpul filmării cu zoom maxim este eliminat de un sistem de stabilizare al imaginilor pe cinci axe de care dispun cele două noi camere Sony. Menționăm că cele două noi modele de camere foto HX90 și WX500 dispun și de rapidul autofocus Fast Intelligent, ideal pentru surprinderea facilă a unor instantanee de moment.

Fotografii cu experiență mai pot utiliza funcționalitățile Control Ring și Memory Recall pentru focalizarea manuală sau cea în trepte. Calitatea superioară a filmărilor este obținută datorită sistemului de înregistrare încorporat, Full HD 60p/50p având format XAVC S la 50Mbps (sistem ce poate elimina artefactele de imagine și zgomotul chiar în condițiile surprinderii unor subiecte în mișcare) dar și controlului creativ din timpul filmării oferit de modul P/A/S/M combinat cu stabilizatorul de imagine pe cinci axe, Intelligent Active Mode.

Acestea ar fi numai o parte dintre funcționalitățile și caracteristicile noilor camere foto Sony ce sunt pentru început disponibile în culorile negru și două nuanțe de maro, în plus fiind echipate cu husă de protecție a obiectivelor LCJ-HWA și cu o curea de umăr având finisaje excelente, asemănătoare pielii. Camerele au fost concepute cu un design inteligent astfel încât utilizatorul să poată rabata ecranul LCD sau să se poată conecta la terminalul USB, fără a fi nevoit să scoată husa de protecție. Cel mai performant model, Cyber-shot HX90V va dispune și de un GPS care va afișa automat datele de localizare ale filmărilor și fotografiilor realizate.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.