Watch Dogs sau GTA V? Ambele! Un nou mod introduce experienţa din Watch Dogs în jocul celor de la RockStar

0
431

Atunci când vine vorba de dezvoltarea modurilor pentru GTA V nimeni nu se încumetă să ezite o asemenea şansă, mai ales că este unul dintre cele mai jucate jocuri din lume.

Cu toate că GTA V a fost lansat prima dată pe console, venind pe PC la o distanţă de câţiva ani, fanii nu şi-au pierdut cumpătul şi s-au bucurat în aceeaşi măsură de joc. În general jocul celor de la RockStar este apreciat pentru libertatea oferită de gameplay, inclusiv cea din modul online.

De cele mai multe ori modurile îi oferă un plus de jucabilitate, motiv pentru care tind să cred că şi voi aveţi o serie largă de hackuri şi moduri instalate în GTA V. Dar totuşi parcă ar mai fi loc de incă un mod interesant care să îţi ofere câteva ore bune de gameplay. Probabil că aţi jucat în aceeaşi măsură şi Watch Dogs, care de altfel oferă aproape aceeaşi cantitate de libertate precum GTA V. Dar cum ar fi dacă le-aţi avea pe amândouă într-un singur produs?

1Recent pe un forum de specialitate s-a lansat un mod ce aduce experienţa de gaming din Watch Dogs direct în jocul celor de la RockStar. JulioNIB este iniţiatorul acestui mod, este cel care a reuşit să introducă în GTA V metodele complexe de hacking din Watch Dogs, astfel încât să vă ofere posibilitatea de a exploda aproape orice, de a mări viteza maşinilor sau de ce nu a trenului pentru a deraia de pe șine. De asemenea, precum şi celelalte moduri de pe internet nu este disponibil decât pentru varianta de PC. În cazul în care doriţi să îl descărcaţi, accesaţi link-ul următor.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.