Xiaomi îşi surprinde atât fanii, cât şi portofelele acestora cu un nou telefon mid-range

0
430

Mai este puţin timp până la lansarea lui Xiaomi Mi5, însă compania a reuşit să ne ia prin surprindere pe toţi cu un nou telefon. Redmi 3 oferă nişte specificaţii mid-range mai mult decât satisfăcătoare cu un design metalic neted la un preţ rezonabil.

Preţul noului smartphone este de doar 107$. Acesta vine echipat cu un display de 5 inchi la o rezoluţie de 720p, o baterie imensă de 4100 mAh, procesor Snapdragon 616, cameră principală de 13 MP, 2 GB de memorie RAM şi o memorie internă de 16 GB. După cum ne-am obişnuit cu Xiaomi, telefonul va rula ultima versiune de Android personalizată pentru nevoile telefonului, MiUI 7.

Designul metalic nu este tocmai original. Seamănă foarte mult cu stilul carcaselor metalice regasit şi la modelele recent lansate de iPhone şi alţi producători. Cu toate acestea, Xiaomi a adăugat un plus de eleganţă cu ajutorul unei texturi pe partea din spate, făcând din el un design oarecum unic.

Cel mai mare avantaj pentru Xiaomi Redmi 3 este preţul. Cu puţin peste 100 de dolari, acesta poate fi cel mai bun impuls către achiziţionare, fapt ce ar putea ajuta compania să golească rafturile într-un timp record. Din păcate, potrivit informaţiilor curente, se pare că cei de la Xiaomi nu au planuri de extindere a disponibilităţii telefoanelor în afara Chinei. Dar cine ştie? Poate vânzările masive interne îi vor face să se răzgândească pe parcursul acestui an.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.