WhatsApp aduce 5 funcții interesante in noul update

0
584

După cum probabil ştiţi, WhatsApp este una dintre cele mai populare aplicaţii de mesagerie online, la momentul de faţă fiind sub aripa programatorilor de la Facebook.

Are peste 1 miliard de utilizatori şi a fost cumpărată în anul 2014 de către Facebook pentru suma de 19 miliarde de dolari, acum ajungând să devină una dintre cele mai bune aplicaţii din lume.

Recent, WhatsApp a primit un update major, ce aduce odată cu el 5 schimbări interesante:

  • S-a adăugat funcţia „in-play zoom” în video-uri cu rolul de a ajuta utilizatorii să vadă mult mai aproape anumite elemente, explorandu-le mai în detaliu doar prin simplul gest pinch with two fingers.
  • Sistemul de distribuire a fotografiilor a fost îmbunătăţit, acum aplicaţia punând la dispoziţia utilizatorilor o gamă mai variată de opţiuni. De asemenea, pentru a activa noua funcţie, tot ceea ce trebuie să faci este să selectezi „Photo/Video Library” şi să alegi aplicaţia către care vrei să se trimită.
  •  Mai mult decât atât, cei de la Facebook au hotărât că WhatsApp reprezintă un mediu sigur pentru schimbul de date, tocmai de aceea compania a adăugat posibilitatea trimiterii fişierelor în format PDF.
  • S-au rezolvat problemele cu stocarea.
  • Ultima funcție, dar şi cea mai importantă, ţine de partea de design a aplicaţiei. Odată cu update-ul utilizatorii îşi pot schimba culorile în background, inclusiv să adauge o fotografie din librărie.

Toate aceste schimbări pot fi adăugate în aplicaţie, prin activarea funcţiei de update.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.