Xperia Z4 Tablet este singurul device din lume de 10 inch ce rezistă la 17 ore de funcţionare intensă

0
657

La MWC 2015 mai multe companii se zbat să lanseze unele dintre cele mai interesante device-uri din lume, atât prin performanta lor cât şi prin bateria extrem de bună. Cei de la Xperia au lansat unul dintre cele mai inteligente produse, lăsându-i cu gură căscată pe toţi în privinţa duratei de viaţă a bateriei. Tableta are 10.1 inch, rulează pe ultima versiune de Android şi impresionează prin puterea de procesare şi baterie. Conform producătorului se pare că device-ul lansat poate rezista până la 17 ore în redare video.

„În continuarea succesului predecesorului sau, ne-am dorit să integrăm toate caracteristicile pe care utilizatorii le-au apreciat cel mai mult la Xperia Z2 Tablet şi să le accentuăm pentru Z4 Tablet” a declarat Dennis Van Schie.

Xperia Z4 Tablet îmbină cele mai bune tehnologii din lume într-un singur device, îmbină performanta cu calitatea şi oferă utilizatorului unul dintre cele mai bune produse din lume. Display-ul este extrem de luminos, 2K şi poate să afişeze imaginile extrem de bine chiar şi în mediul exterior când soarele este extrem de puternic. Cei de la Sony au integrat în această tabletă tot ceea ce au avut mai bun încât să ofere într-un final un produs care se fie printre cele mai cumpărate de pe piaţă, au introdus până şi un sistem de sunet pe care nu foarte multe tablete îşi permit să îl aibă.

Printre multe altele tableta este rezistentă şi la apă dar şi la temperaturi ceva mai scăzute. Din păcate la momentul de faţă nu se ştie preţul pentru tableta celor de la Sony dar ne aşteptăm să îl aflăm foarte curând.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.