Yuppi, primul smartphone autohton pentru copii a fost lansat de Evolio

0
831

Companie românească de vârf în producția dispozitivelor mobile și IT&C, Evolio a lansat de curând produsul Yuppi, telefonul inteligent pentru copii. Acest smartphone dedicat celor mici are preinstalată aplicația parentală de control, cea care răspunde nevoilor părinților de a oferi copiilor un telefon ce poate fi utilizat în condiții de maximă siguranță.

Această aplicație poate bloca selectiv orice funcție a smartphone-ului atât pe o perioadă nelimitată de timp cât și într-un interval temporal prestabilit. Nu se poate accesa această aplicație de control parental decât pe baza unei parole cunoscute numai de părinți. Aceștia pot bloca accesul către oricare dintre aplicațiile deja instalate pe smartphone, pot limita numărul de efectuări și recepționări ale apelurilor sau SMS-urilor și chiar a navigării pe Internet.

Dimensiunile mici ale smartphone-ului Yuppi al cărui ecran are numai 3,5 inch, coroborate cu textura anti-alunecare de care dispune fac din acest dispozitiv telefonul ideal al oricărui copil. In plus, cele trei carcase colorate ce îl însoțesc fac din Yuppi preferatul indubitabil al celor mici. Sistemul de operare al smartphone-ului Yuppi este Android 4.4 KitKat, telefonul având incorporată o cameră de 5 MP cu blitz, ce poate executa fotografii de calitate inclusiv în condițiile unei luminozități slabe.

De asemenea, la achiziționarea unui smartphone Yuppi, Evolio oferă cumpărătorilor, ca bonus, o husă de tip bumper transparentă, accesoriu extrem de util pentru mărirea rezistenței la diverse șocuri la care poate fi supus telefonul. Aliniindu-se la scăderea continuă a vârstei adolescenților și copiilor ce au nevoie de comunicare, Evolio a lansat astfel smartphone-ul Yuppi, al doilea produs destinat acestui segment aflat în creștere, după tableta Tabby, menționând că se vor face eforturi pentru lansarea altor produse de acest gen, mult mai performante.

La achiziționarea smartphone-ului Yuppi se poate cumpăra și serviciul Garanție Premium cu ajutorul căruia se poate schimba gratuit display-ul defect sau spart al lui Yuppi, beneficiind și de service express plus o garanție extinsă la 3 ani. Prețul recomandat de producător pentru Yuppi este estimat la 269 de lei.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.