ZGPAX S79, smartwatch de buget cu funcţii speciale

0
647

Pentru că ne dorim să avem din în ce mai multe gadgeturi şi produse din lumea IT, de data aceasta am să vă recomand un ceas care pe mine practic m-a impresionat atât prin calitatea materialelor din care este făcut cât şi prin funcţiile puse la dispoziţie. Ceasurile inteligente încep să fie tot mai în vogă, asta datorită şi preţului care începe să scadă de la an la an.

ZGPAX S79 este unul dintre cele mai bune exemple cu privire la calitate şi buget redus. Începând de la design şi până la funcţiile aferente sistemului de operare, ceasul este perfect pentru orice pasionat al tehnologiei.

201508101730411926

Ca orice alt produs inteligent, ceasul ZGPAX S79 respectă toate cerinţele consumatorului, având posibilitatea de a i se introduce până şi o cartelă fără să mai beneficiaţi in vreun fel de telefon. Desigur, dacă am vorbit de această funcţie, producătorii nu au ratat ocazia şi i-au integrat şi un slot pentru card MicroSD(maxim 8GB), astfel încât beneficiarul să aibă la dispoziţie un spaţiu în plus de stocare pentru fisierele preferate, cu mult mai mare faţă de orice alt terminal de aceste dimensiuni disponibil la momentul de faţă pe piaţă.

Pe partea de design ceasul arată extrem de bine, venind într-o gamă diversificată de culori. Cu doar un display de 1.54 inch, acesta este capabil să îţi ofere o experienţă similară precum cea de pe telefon. Desigur, este de la sine înţeles faptul că acesta dispune de toţi senzorii necesari unui astfel de device, însă pe lângă toate acestea, ceasul are la bază o grămadă de funcţii speciale, astfel încât activitatea voastră să poată fi cât mai sporită.

201508101730428832

Producătorii au înţeles cât de important este pentru consumatori ca ceasul să dispună de toate dotările unui telefon, adăugându-i chiar şi o cameră de 0.3 MP, perfectă cât pentru a spiona o persoană prin modul de filmare sau a vă realiza un selfie. Fie că doreşti să îl foloseşti împreună cu telefonul prin conexiunea de tip Bluetooth sau pur şi simplu vrei să ai la dispoziţie un smartphone inteligent prins de mâna, ceasul ZGPAX S79 este alegerea perfectă.

Pentru mai multe informaţii şi specificaţii vă invităm să accesaţi site-ul producătorului. Produsul poate fi achiziţionat de pe GearBest.com la preţul de $25.74.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.