Ultima nebunie în materie de Gaming! Ce poţi face cu un frigider şi cu puţină imaginaţie?

0
457

Cum ar fi dacă în locul magneţilor de frigider ai avea un GameBoy? Asta şi-a spus şi tânărul student din Canada, care a reuşit să îşi pună planul în aplicare. Fără prea multă vorbărie, acesta s-a apucat de treabă şi a început să construiască primul frigider din lume dotat cu jocuri pentru GameBoy.

Daniel D’Entremont este cel căruia i-a venit fabuloasa idee de a-şi transforma frigiderul într-un adevărat loc pentru jocurile sale favorite. Nu vă gândiţi că l-a folosit pe post de raft, dimpotrivă acesta a ţinut să integreze exact ca pe GameBoy aceeaşi arhitectură, astfel încât la final totul să arate perfect. Tânărul a vrut să îşi păstreze în continuare frigiderul, în interior rămânând la fel ca înainte, menţionând că nu este nevoie să strice absolut nimic ci dimpotrivă doar să adauge câteva elemente pe uşa acestuia.

Unul dintre cei mai importaţi factori care l-au ajutat pe D’Entremont să pună bazele acestui proiect este datorat dimensiunii frigiderului, care desigur că nu erau prea mari, altfel experienţa de utilizare iar fi fost mult prea grea. Butoanele pentru controlul jocului au fost construite din lemn iar display-ul a fost refolosit de la un monitor ceva mai vechi. În spatele frigiderului, a montat un modul Raspberry Pi 2 echipat cu un emulator special astfel încât să poată juca toate titlurile cunoscute de pe GameBoy.

Cea mai bună parte a acestui proiect se datorează faptului că micul inginer a încărcat până şi instrucţiunile construirii unei astfel de platforme direct pe uşa frigiderului vostru, aşadar dacă aveţi ceva timp la dispozitive şi ceva imaginaţie puteţi să vă transformați frigiderul într-o adevărată consolă de jocuri, fără să afectaţi cu nimic funcţionalitatea sa de răcire. Schiţele la puteţi găsi accesând acest link. Succes!

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.