6 tipuri de oameni pe care îi întâlnești pe Facebook

0
857

Înainte să citești acest articol intitulat „6 tipuri de oameni pe care îi întâlnești pe Facebook” să știi că nu este scris din răutate, ci în scopul de a te face să spui dacă este adevărat sau nu.

Iată cele 6 tipuri de oameni pe care îi întâlnești pe Facebook:

1. Nume Prenume Photography

Pe contul acestui utilizator o să găsești poze de artă până la poze de la nunți,botezuri etc, acestea întotdeauna de foarte bună calitate. Desigur că watermark-ul din colțul fotografiei nu va lipsi niciodată, iar dacă vreodată îți face o poză ar fi bine să îi dai „photo credits”.

2. Grupul fetelor din club

În cazul acesta, nu mai vorbim de un singur personaj ci de unul colectiv. În general, grupul cuprinde 5-6 conturi care formează un impresionant șir de fotografii. Unele fete, din păcate, au reflexul „botului de rățușcă” în poze, iar de ziua lor (14 februarie și ziua de naștere) o să observi un buchet de trandafiri generos.

3. Tipul pasionat de auto

După cum ți-ai dat seama, de data aceasta vorbim de un singur personaj. Acest utilizator preferă să își pună o poză cu mașina proprie la poza de profil sau însoțit de automobil. O să afli de la el unde se ține Salonul Auto de la Geneva, ce mașină nouă apare anul acesta s.a

4. Pasionatul de politică

El îți umple news feed-ul cu o mulțime de link-uri de politică externă. Desigur politica internă nu poate lipsi de pe contul compatriotului nostru, iar dacă încerci să porți o discuție în legătură cu subiectul lui preferat, adică politica, el o să aibă întotdeauna argumente mai bune decât ale tale.

5. Stewardesa

Ce ai putea să vezi pe contul ei ? Lumea, desigur ! Vezi postări de genul „O zi perfectă în Beijing :* <3”.

6. Tipul care merge la sală

Ultimul dar nu cel din urmă este tipul care merge la sală. Nu, nu la sala de mese ci la sala de fitness. Cred că nu are rost să mai detaliez acest personaj deoarece toți știm ce fel de poze putem vedea pe profilul lui.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.