8 funcții „secrete” în Steam pe care probabil nu le știai

0
995

Pe lângă miile de jocuri pe care le găzduiește, Steam are și câteva funcții mai puțin cunoscute.

Steam este fără doar și poate cea mai mare platformă de jocuri din întreaga lume iar odată cu expansiunea de care a avut parte în ultimii ani a devenit tot mai complex având din ce în ce mai multe opțiuni, unele dintre ele utile altele mai puțin. Cel mai probabil, majoritatea utilizatorilor obișnuiți nu sunt conștienți de toate posibilitățile pe care le oferă platforma.

Mai jos vei găsi o listă de funcții și opțiuni în Steam pe care s-ar putea să nu le știi:

  • Bara de căutare din lista prietenilor tăi nu este doar pentru persoane. Dacă vei tasta numele unui joc, la rezultate îți vor apărea membri care joacă acel joc. O modalitate utilă de a-ți face prieteni noi și a interacționa cu fani asemenea ție.
  • Succesiunea automată de noutăți și jocuri care apare deasupra în pagina Store poate fi acum personalizată cu un simplu click pe customize în colțul din dreapta sus. Poți să incluzi în succesiune chiar și jocuri care deja îți aparțin în caz că ești indecis.
  •  Ai un prieten care își schimbă nickname-ul frecvent? Cu un click pe triunghiul din dreptul numelui vei lui putea afla toate alias-urile pe care acesta le-a folosit.
  •  Vrei să afli mai exact când acesta și-a schimbat nickname-ul? Tot ce trebuie să faci este să verifici secțiunea namehistory din profilul acestuia pe Steam Community.
  •  Dacă vrei să afli mai multe informații interesante despre sistemul tău și specificațiile acestuia, intră la settings în modul Big Picture apoi selectează System.
  •  În cazul în care ignori un prieten, statusul tău va apărea ca offline în lista lui. Cu toate acestea, statusul tău real va fi vizibil pentru toată lumea în grupurile Steam.
  •  Poți ascunde jocuri în lista colecției pe care o ai. Click dreapta pe titlu, set categories apoi bifează căsuța hide this game in my library.
  •  Dacă prietenii tăi își schimbă numele prea des poți să setezi un nickname ales de tine pentru ei astfel încât nu vei mai uita cine sunt. Click pe triunghiul de lângă numele lor în lista de prieteni, apoi add nickname.
DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.