LG Magna, Spirit, Leon, și Joy sunt gata de lansarea oficială

0
800

Noua serie de smartphone-uri mid-range de la LG, anunțată nu de multă vreme, este acum gata de lansarea globală potrivit companiei.

În loc să prezinte mult așteptatul G4 la începutul acestei luni în cadrul Mobile World Congress (MWC), LG a dezvăluit patru noi modele de buget: LG Magna, LG Spirit, LG Leon, și LG Joy. Compania este acum pregătită să pună în vânzare aceste telefoane în America de Sud pentru ca mai apoi să apară pe piață în Europa, Asia, Nord-Estul Africii și America de Nord.

Deși rămâne în categoria mid-range, LG Magna este fără doar și poate cel mai performant dintre cele patru. Telefonul beneficiază de un display de 5 inch, procesor quad-core care atinge o frecvență de 1.3GHz respectiv 1.2GHz pentru modelele 3G și LTE, 1GB de RAM, memorie internă de 8GB, cameră principală de 8 megapixeli și o baterie de 2,540 mAh.

LG Spirit are un display HD de 4.7 inch. La fel ca și la Magna, procesorul poate atinge o frecvență de 1.3GHz, camera este de 5 respectiv 8 megapixeli, în funcție de versiunea pusă la vânzare, iar bateria este de 2,100 mAh.

LG Leon vine de asemenea în două variante, cea 3G și cea LTE, ambele cu un display de 4.5 inch. Specificațiile sunt puțin mai slabe decât la Spirit însă modelul va păstra același procesor quad core cu o frecvență de 1.3GHz.

LG Joy nu va dispune de un model LTE iar dacă ne uităm la specificații, acesta pare a fi cel mai accesibil dintre cele patru. Telefonul are un display WVGA de 4 inch, un procesor dual core cu o frecvență de 1.2GHz, 512MB de RAM, memorie internă de doar 4GB iar camera principală este de 5 megapixeli, în față având o cameră VGA.

Toate telefoanele vor veni echipate din fabrică cu Android 5.0 Lollipop cu excepția lui LG Joy care va beneficia doar de Android 4.4 KitKat.

LG încă nu a dat detalii referitoare la prețul exact al smartphone-urilor însă vom afla mai multe informații în zilele următoare odată cu apropierea lansării.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.