A apărut dispozitivul prin care te poți tatua singur

0
700

Cei mai mulți dintre noi avem idealuri în viață, sau cel puțin entități față de care simțim o admirație profundă, cum ar fi un actor, o actriță, un muzician, o formație, un hobby sau partenerul de viață. Ăsta e unul din motivele pentru care oamenii decid să-și însemneze trupul definitiv cu lucruri care-i reprezintă. Alții o fac doar dintr-un soi de teribilism, însă oricare ar fi motivul, tatuajele reprezintă ceva obișnuit pentru societatea actuală.

Ce te faci însă când vrei să-ți faci un tatuaj la un salon, dar bugetul „subțire” de care dispui și teama cum că persoanele de acolo nu își îndeplinesc atribuțiile într-un mod tocmai profesionist, stau în calea realizării scopului tău? Oricine este cel puțin precaut atunci când vine vorba de a lăsa persoane necunoscute să-i străpungă pielea, iar realizarea unui tatuaj fie și de câțiva zeci de centimetri pătrați presupune de obicei investirea a câtorva sute de lei, bani de care nu putem dispune tot timpul.

Se pare că un student de la Facultatea Roială de Artă din Londra pe nume Jakub Pollag a reușit să inventeze ceea ce pare a fi un dispozitivul ideal pentru mulți iubitori de tatuaje. Denumită simplu Personal Tattoo Machine, care se traduce prin „mașinăria personală de tatuat”, creația va putea permite celui care o utilizează să se tatueze singur fără prea mult efort și în confortul casei sale.

h

h2

De vreme ce se merge pe premisa că dispozitivul creat de Jakub va ajunge pe mâna unor non-profesioniști, tatuajele vor fi realizate doar prin trasarea de simple linii fără vreun soi de elaborări complexe, după cum probabil v-ați dat deja seama din imagini. Dar chiar și așa, se pot realiza creații uimitoare dacă investiți puțin talent artistic și curaj, după cum au procedat aceste persoane:

h3

h5

h4

Dispozitivul de tatuat creat de stundentul londonez nu este momentan de vânzare, dar cum realizarea sa a fost finalizată luna trecută, ne putem aștepta ca în viitorul apropiat să apară investitori dornici să-l aducă pe piață. Odată cu dispozitivul va fi distribuit și un ghid de folosire al acestuia, în care utilizatorii pot afla informații foarte importante ce vizează modul în care trebuie să-și pregătească pielea înainte de aplicarea unui tatuaj.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.