A fost dezvăluit trailer-ul pentru FIFA 16

10
1042

FIFA este una din cele mai îndrăgite serii de jocuri video din toate timpurile, iar faptul că ea este reîmprospătată cu câte o ediție nouă în fiecare an nu poate fi decât un lucru îmbucurător pentru microbiști, indiferent că sunt gameri în adevăratul sens al cuvântului sau nu.

Chiar dacă decide să se bucure acasă sau într-o sală de jocuri de o nouă ediție a jocului FIFA creată de Electronic Arts, orice iubitor de fotbal a avut câtuși de puțin tangențe cu jocurile din serie.

Cei de la EA au dezvăluit în cadrul conferinței E3 2015 trailer-ul oficial pentru FIFA 16:

Poate că cea mai importantă schimbare în comparație cu versiunile precedente din serie este reprezentată de introducerea echipelor naționale de fotbal feminin despre care am scris într-un articol anterior, aici. Totodată, destule dileme privind noul joc au fost exprimate de mult timp de către microbiști: ce echipă va reprezenta cel mai redutabil adversar pentru utilizatorul jocului, ce fotbalist va avea cel mai mare overall – Messi, Ronaldo, Suarez, Falcao sau altul, care echipă are jucători mai buni dintre Bayern Munchen sau Borussia Dortmund sunt doar câteva dintre ele.

Personal, îmi doresc foarte mult ca fotbaliștii tineri și cei care activează în echipe de un renume nu tocmai răsunător să nu mai fie subestimați cum s-a tot întâmplat în edițiile precedente de FIFA și să avem parte de nivele tot mai ridicate de dificultate.

Potrivit unor surse oficiale, FIFA 16 va fi îmbunătățit prin adăugarea de ligi noi precum unele din Brazilia, Chile și alte 3 țări din America de Sud. Pe lângă acestea, cei de la EA vor include și prima ligă din China, ceea ce pe mine unul mă surprinde ținând cont că nu există prima ligă din Japonia, țară a cărei campionat  de fotbal este considerat de către mulți critici de specialitate ca fiind cel mai puternic din Asia.

FIFA 16 va fi lansat oficial pe 22 septembrie 2015 și va putea fi jucat pe platformele Xbox One, Xbox 360, Playstation 3, Playstation 4 și PC.

DigiPedia

10 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.