Acest nou Transformer Book al celor de la ASUS vine cu Windows 10 instalat

0
594

Compania chineză ASUS a anunțat astăzi, în cadrul târgului Computex Tapei, lansarea Transformer Book-ului T100HA care va veni pe piața IT dotat cu Windows 10.

T100HA reprezintă succesorul mai vechiului T100 lansat în a doua jumătate a anului 2013, care sosea pe piață echipat cu Windows 8.

Valabil în 4 culori, noul Transformer Book de la ASUS dispune de un design elegant, fiind foarte subțire și ușor, cum e și firesc pentru un device al anului 2015: are o grosime de 8, 45mm și cântărește 580g, fiind fabricat preponderent din plastic. Ecranul este de 10, 1 inci, cu o rezoluție de 1280×800.

Cât despre specificații, nici acestea nu lasă prea mult de dorit. T100HA este dotat cu noul tip de procesor quad-core Atom Cherry Trail X5 de la Intel și cu o memorie RAM de 4GB, necunoscandu-se deocamdată informații privind placa video sau spațiul pe hard-disk.

Alte caracteristici interesante ale Transformer Book-ului sunt reprezentate de autonomia bateriei care este de 14 ore și mai ales de faptul că device-ul este dotat cu noul port USB Type-C, care cu siguranță că va fi tot mai prezent pe dispozitivele din viitorul apropiat, el având capacitatea de a permite conectarea a cât mai multor cabluri.

Deocamdată cei de la ASUS nu au furnizat informații privind prețul pentru T100HA, dar ținând cont că predecesorul său T100 a fost vândut începând de la 349 de dolari, putem presupune că prețul pentru noul Transformer Book se va învârti tot în jurul acelei sume.

Ne putem aștepta ca în scurt timp să avem posibilitatea de a cumpăra T100HA al celor de la ASUS și de pe teritoriul României, compania din Taiwan având deschis un birou în țara noastră din anul 2008.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.