Află care sunt toate funcțiile telefonului tău Android pe care le poți accesa direct din browserul Google Chrome

0
667

Pe parcursul ultimelor săptămâni Google a integrat treptat abilitatea de a interacționa cu telefonul tău Android chiar din bara de căutare. Totul a început cu „find my phone”, iar acum cu ajutorul browserului vei putea seta alarma, trimite direcții sau lăsa notițe.

Pentru a folosi aceste funcții va trebui să fii logat în browserul Google Chrome și să ai un telefon Android. Unele dintre ele funcționează momentan doar în Statele Unite însă cei din alte țări vor putea adăuga la căutare &gl=us, în acest fel va fi posibilă utilizarea lor.

De asemenea, vei mai avea nevoie de ultima versiune a aplicației Google Android, opțiunea Google Now activată pe telefonul tău (Google App€”>Settings€”>Now Cards€”>Show cards & notifications) și funcția Web & App Activity pornită în contul Google.

După efectuarea acestor setări, vei putea folosi următoarele servicii:

  • Găsește-mi telefonul:  Tastează „€œfind my phone” în browser și vei afla locația exactă a telefonului tău, care în mod normal ar trebui să fie locația reală atâta timp cât device-ul este încărcat și are semnal. Vei avea de asemenea opțiunea de a efectua un apel către el, asta în cazul în care l-ai pierdut prin casă și vrei să știi unde e.
  • Stabilește un traseu între două locații: Dacă vei tasta „send directions”, vei putea stabili o rută de la punctul A la punctul B cu ajutorul Google Maps pentru ca mai apoi să trimiți acea rută telefonului tău.Google maps.png
  • Notițe: Scrie în bara de căutare „note to self” și vei primi un card prin care vei putea trimite telefonului tău notițe scurte menite să-ți amintească de eventuale activități sau evenimente la care trebuie să participi.

  • Setarea alarmei: Așa cum probabil ai ghicit, această funcție te lasă să-ți setezi alarma telefonului direct din browser. Tot ce trebuie să faci este să tastezi „set an alarm” și să stabilești ora la care vrei să te trezească, apoi vei putea pleca la culcare liniștit fără să mai atingi telefonul.set an alarm
  • Adăugarea unui memento: La fel ca și la celelalte funcții prezentate mai sus, tastează „set a reminder” apoi vei primi un card cu un memento pe care vei putea să-l trimiți telefonului tău Android.
DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.