Compania Ouya este pe punctul de a fi vândută datorită problemelor financiare

0
430

Lucrurile merg din ce în ce mai prost pentru Ouya, compania producătoare de mini console Android. Declinul a început pe parcursul ultimilor doi ani, iar compania a încercat să se salveze prin încheierea unui contract cu Xiaomi în speranța de a-și aduce seria de jocuri în China. Deși inițial lucrurile au părut că revin la normal, acum se speculează că CEO-ul Julie Uhrman intenționează să vândă compania.

Cei de la Fortune au reușit să obțină informații referitoare la acest lucru după ce un email confidențial trimis de către Uhrman investitorilor și consilierilor a fost leak-uit. În acel email Uhrman menționează că vrea să găsească un nou investitor până la sfârșitul lunii. Ea a adăugat că principalul obiectiv este acum recuperarea capitalului investit.

Uhrman nu s-a ferit totuși să laude produsul spunând că au construit ceva real și de valoare. În acel memo ea menționează că primește în continuare email-uri și tweet-uri de la fanii care utilizează consola în fiecare zi, iar catalogul ei cuprine acum mai mult de 1,000 de aplicații provenite din partea a 40.000 de dezvoltatori.

Ouya a fost creată în vara anului 2012 fiind promovată de Kickstarter. Aceasta a ajuns rapid una dintre cele mai de succes campanii ale site-ului. Susținătorii au reușit să adune în total 8.59 de milioane de dolari, o sumă care încă se află pe locul 5 în topul celor mai finanțate campanii Kickstarter.

În ciuda succesului timpuriu, compania a avut dificultăți în convingerea cumpărătorilor ocazionali să opteze pentru această mini consolă și să îi convingă că este mai bună decât celelalte imitații apărute ulterior.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.