LG G4: design curbat, spate din piele și o cameră ultra-performantă

0
517

LG a făcut o figură destul de frumoasă anul trecut cu flagshipul G3, cu toate acestea Samsung pare să fi avut și mai mult succes cu noul Galaxy S6. Pentru a contracara succesul celor de la Samsung, LG a decis să laneze un predecesor pentru G3, și anume G4. Acesta aduce câteva îmbunătățiri însă nu foarte mari.

LG G4 are un design curbat care ne aduce aminte de G Flex 2, lansat acum câteva luni. G Flex este după cum probabil ați ghicit flexibil. Această proprietate este prezentă și la G4, însă într-un mod mult mai discret. Cei de la LG declară că un design curbat face telefonul mai comfortabil în mână și îi oferă o durabilitate cu 20% mai mare în cazul în care acesta este scăpat pe suprafețe tari. Se presupune că ecranul nu va fi afectat în urmă impactului aproape deloc.

LG G4

Spatele smartphone-ului este detașabil, iar posesorul va putea înlocui bateria dacă dorește. De menționat că bateria este destul de puternică având 3000mAh, mult mai potentă decât cea de la Galaxy S6 de exemplu. Protecția din spate vine în diferite stiluri, incluzând o opțiune din piele într-o varietate de culori. Versiunea standard a telefonului nu va dispune însă de această opțiune, spatele fiind metalic. Carcasa ascunde un procesor Qualcomm Snapdragon 808, 3GB de RAM și un spațiu de stocare de 32GB.

LG G4 (2)

Principala îmbunătățire față de G3 pare a fi camera. Aceasta are 16MP și lentile f/1.8. Cei de la LG afirmă că această cameră este capabilă să capteze mai multă lumină datorită aperturii largi, drept urmare va realiza poze de calitate superioară chiar și în condiții de lumină slabă. Camera mai dispune și de stabilizator de imagine optic, acest lucru va fi de folos pentru cei cu mâini tremurânde. LG oferă de asemenea și un sensor de culoare care va ajuta device-ul să facă poze vii și clare cu o precizie mult mai mare a culorilor.

LG G4 va veni echipat din fabrică cu Android 5.1 și va apărea în magazine la începutul verii. Nu se cunosc încă detalii legate de prețul acestuia.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.