Află detalii despre Xperia Z4 – ultimul flagship al celor de la Sony

0
477

Sony a dezvăluit chiar azi câteva detalii despre noul său smartphone flagship Xperia Z4. Device-ul a fost prezentat publicului printr-un anunț în limba japoneză. În acest moment nu se cunoaște o dată a lansării la nivel global, de asemenea nu se știe dacă va apărea și o variantă compactă a telefonului.

Xperia Z4 nu este cu mult schimbat față de predecesorul său Z3, dispune de același display de 5.2 inch având o grosime de 6.9 mm (ceva mai subțire decât Z3) și are un procesor 64-bit Snapdragon 810 cu o modestă frecvență de 2 GHz, însă cele opt nuclee compensează din plin. Camera principală este neschimbată având tot 20.7 megapixeli iar camera frontală a fost puțin îmbunătățită prin introducerea unor lentile wide angle. Telefonul are 3GB de RAM și vine echipat direct din fabrică cu versiunea 5.0 Lollipop de la Android.

Cei de la Sony sunt cunoscuți pentru device-urile lor rezistente la apă și la praf iar Xperia Z4 nu face excepție la acest capitol. Ar putea reprezenta o alternativă viabilă pentru posesorii de Galaxy S6 și S6 Edge care s-au plâns că noile telefoane de la Samsung nu sunt rezistente la apă.

Au existat zvonuri cum că Sony ar dori să iasă de pe piața smartphone-urilor, însă după ultimele restructurări în cadrul politicii companiei acest lucru nu mai pare să se întâmple, rămâne totuși o posibilitate pentru viitor. Sony vrea să se axeze mai mult pe divertisment și pe consolele Playstation.

În principal Xperia Z4 este același produs ca și Z3 dar cu niște mici schimbări și îmbunătățiri. Xperia Z3 s-a bucurat întradevăr de multe review-uri pozitive, cu toate acestea nu s-a vândut prea bine. Mulți se întreabă dacă noul flagship va avea succes dat fiind faptul că nu prea aduce nimic nou.

Fanii Xperia vor afla mai multe detalii despre data lansării lui Z4 în următoarele zile. Este de așteptat ca produsul să apară pe piață cât de curând.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.