Ai abilități de hacker ? Le poți testa câștigand bani de la Microsoft

0
518

Noul sistem de operare Windows 10 se va lansa în cursul acestui an, utilizatorii sistemelor Windows mai vechi având posibilitatea să treacă gratuit la noua versiune. Compania Microsoft dorește să atragă cât mai mulți consumatori dar în același timp  vrea ca toți viitorii utilizatori de Windows 10 să nu întâmpine probleme legate de acest nou sistem de operare.

Ca urmare, specialiștii de la Microsoft lucrează cu spor la noul browser Spartan ce va fi folosit de toți internauții doritori să-și schimbe vechiul sistem de operare cu Windows 10. Partenerii Windows Insider au posibilitatea încă de acum de a testa Windows 10, atât pe PC cât și pe smartphone-urile cu Windows, feedback-urile lor fiind studiate cu atenție de Microsoft.

Mai mult decât atât, Microsoft a lansat o provocare tuturor hacker-ilor invitându-i să spargă browser-ul Spartan, cei care vor descoperi vulnerabilități și vor anunța imediat Microsoft, fiind recompensați cu până la 15.000 de dolari. Provocarea testării limitelor de securitate ale browser-ului Spartan va dura până pe 22 iunie, plățile cele mai consistente fiind oferite pentru vulnerabilitățile găsite în modul denumit ”enhance protected” aparținând noului browser Spartan.

Conform informațiilor apărute pe filiera AMD, noul sistem de operare Windows 10 va fi lansat la sfârșitul lui iulie, metoda de recompensare a hacker-ilor ce descoperă potențiale vulnerabilități având rolul de a îmbunătăți soft-ul, astfel încât utilizatorii să nu aibă probleme de securitate în viitor.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.