Noul Gear VR se lansează pe 8 mai

0
531

Odată cu anunţarea lansării Samsung Galaxy S6, reprezentanţii firmei au arătat publicului şi noul Gear VR, un aparat de simulare vizuală a realităţii bazat pe un dispozitiv Oculus. Atunci, preţul sau data lansării nu au fost anunţate, însă cei de la Samsung au dezvăluit recent mai multe amănunte.

Versiunea Gear VR specială pentru Samsung Galaxy S6 şi Galaxy S6 Edge ar urma să fie valabilă din data de 8 mai pe site-urile afiliate Samsung si Best Buy, acestea primind deja comenzi pentru simulatorul vizual portabil. Cu toate că cele două firme impărtăşesc acelaşi produs, Samsung va lansa Gear VR pe data de 8 mai 2015 la un preţ de 815.9 lei, în timp ce Best Buy va lansa produsul pe data de 14 mai la un preţ de 1025 de lei.

Versiunea sa iniţială funcţionează pe Galaxy Note 4 şi momentan este cea mai bună alegere de pe piaţa pentru dispozitivele din categoria sa, singura diferenţă dintre cele două fiind abilitatea de a încărca telefonul în timp ce folosiţi noul Gear VR.

Acesta va oferi un unghi de vedere de 96 de grade, trei senzori de altfel comuni(accelerometru, girometru şi senzor de proximitate), mărimea sa fiind micşorată cu 15% faţă de predecesorul său. Cei ce vor utiliza un Gear VR vor putea descărca imagini, videoclipuri şi aplicaţii pentru noul Gear VR din Oculus Store.

 

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.