ALLVIEW E3 SIGN, primul telefon românesc cu senzor de amprentă!

0
725

Firma din Brașov al acestui brand lansează primul telefon românesc cu senzor de amprentă! Acesta se va numi Allview E3 Sign, și ca design arată chiar foarte bine.

Bineînțeles că și configurația mobilului este destul de promițătoare, astfel acest smartphone vine cu un quad-core Cortex-A7 pe o frecvență de 1,3 GHz, 2gb memorie RAM, și 16gb de memorie (cu posibilitate de extindere). Sistemul de operare este Android v4.4, iar un alt lucru care trebuie menționat este faptul că acest telefon vine împreună cu aplicațiile Bitdefender, care promit să îți protejeze intimitatea.

Smartphone-ul are o diagonală a ecranului de 5,5 inch, pe o rezoluție de 1280 x 720 (HD). Sticlă din care este fabricat materialul ecranului este destul de rezistentă la zgârieturi și rezistă și în cazul accidentelor minore.

Cameră principală este de 8 MP, și filmează la rezoluție full hd (adică 1980 x 1280) cu 30 fps (cadre pe secundă). Cea de-a doua cameră este de 2 MP și își face destul de bine treaba în cazul apelurilor video sau a conversațiilor pe Skype.

Un alt lucru important care trebuie menționat, este că acest telefon dispune de tehnologia dual-sim. Pentru persoanele care folosesc mai mult de o cartelă, acest smartphone le-ar putea ușura din „greutate”.

Telefonul este disponibil la precomandă pe site-ul oficial al producătorilor și prețul estimat este de 999 lei, preț care include și o husă gratuită.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.