Android 5.0 Lollipop te ajută să reduci din consumul bateriei

0
1440

De cele mai multe ori bateria devine o povară pentru toţi utilizatorii, atunci când ai mai mare nevoie de telefon rămâi fără baterie şi nu ai posibilitatea de a o încărca la o priză. Desigur că sunt şi o grămadă de metode cu ajutorul cărora poţi să îţi încarci telefonul chiar şi atunci când nu ai o priză la îndemână, printre care şi bateriile externe portabile. Utilizatorii nu sunt întocmai satisfăcuţi de această metodă şi caută de fiecare dată noi soluţii ca bateria lor să reziste pentru o perioada mai lunga de timp, majoritatea dintre aceştia apelând la tot felul de aplicaţii din magazinul celor de la Google care nu dau randament. În urmă cu aproximativ un an câţiva cercetători au postat un anunţ prin care spuneau că viitoarele baterii se vor putea încărca în câteva minute, iar durata de viaţă a acestora va fi de două ori mai mare. Din păcate tehnologia acestora încă nu s-a dezvoltat complet, vor mai trece câţiva ani buni până când sistemul lor să poată să ajungă şi în casele noastre.
Cei de la Google au introdus noi module cu ajutorul cărora Android-ul tău va rezista mai mult din punct de vedere al consumului de baterie. Datorită lui Android 5.0 Lollipop se pare că sistemul de standby este mult mai complex iar aplicaţiile preinstalate ce nu îşi au rostul au fost scoase din utilizare întocmai pentru a face loc altora noi şi a mai estompa din consumul exagerat al bateriei. La momentul de faţă cel mai mare consumator de baterie rămâne display-ul telefonului care atunci când este dat la luminozitate maximă are un consum foarte ridicat pentru un dispozitiv portabil, de multe ori reuşind să consume întreaga baterie în doar câteva ore.

Conform ultimelor informaţii primite de la GSMArena se pare că Samsung Galaxy S5 ce are că sistem de operare Android 5.0 Lollipop beneficiează acum de un consum de energie mult mai mic, ţinând până şi la 11 ore în condiţii de utilizare intensă.

battery3

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.