HTC One M9 este pregătit de lansare, specificațiile sale au fost confirmate

0
906

După lungi aşteptări şi multe bătăi de cap cei de la HTC s-au gândit într-un final să facă publică dată de lansare şi specificaţiile complete pe care le va avea noul lor model. Se pare că cei de la HTC se străduiesc de fiecare dată să ofere utilizatorilor ceea ce îşi doresc. Fie că este vorba de o camera mai bună sau de un procesor ceva mai performant cei de la HTC se adaptează şi încearcă să facă totul posibil. Conform numărului mare de vânzări pe care l-au avut la predecesorul lui HTC One M9 se pare că intreaga companie o duce extrem de bine, s-au vândut cele mai multe dispozitive din toată seria lor.

Telefonul va veni cu o camera de 20,7MP şi una secundară de 4MP. Acesta va fi capabil să filmeze la o rezoluţie full HD 1080p. Nu se ştie însă dacă va putea filma şi la o rezoluţie de 4K, dar şansele sunt suficient de mari.

Pentru partea hardware are un procesor Snapdragon 810 tactat la o frecvenţă de 2.0GHz quad-core Cortex-57 şi quad-core Cortex A53. Pentru partea de memorie RAM stă extrem de bine având 3GB, iar pentru GPU un Adreno 430. Telefonul va veni cu ultima versiune de Android disponibilă pe piaţă la acest moment şi va fi distribuit în două variante, 32GB şi 16GB.

La capitolul bateriei stă mult mai bine, având cu 240mAh mai mult faţă de HTC One M8, mai exact 2.840mAH, ceea ce promite să ţină peste 77 de ore de utilizare frecventă.

Evenimentul unde se va lansa noul model al celor de la HTC se numeşte „Utopia în progres” loc în care se vor dezvălui şi alte device-uri pe care au de gând aceştia să le lanseze în viitorul nu foarte îndepărtat.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.