Metoda video prin care comunicau oamenii in anul 1947

0
972

Skype-ul reprezintă cel mai uşor sistem de comunicare între două sau mai multe persoane atât video cât şi audio. Skype-ul la momentul de faţă este principalul modul ce poate să ducă atât video cât şi audio la o calitate destul de ridicată în comparaţie cu celelalte sisteme ce sunt la momentul de faţă pe piaţă.

V-aţi gândit vreodată ce sisteme foloseau oamenii în trecut pentru a purta o conversaţie audio-video de la distanţă? Ce metode şi ce tehnologii foloseau pentru ca acest sistem să funcţioneze la parametri optimi? Ei bine, în anul 1947 Chevrolet a semnat primul sau contract de la distanţă cu ajutorul tehnologiei.

Primul serviciu oficial prin care puteai să comunici cu o persoană de la distanţă a fost comercial încă din anul 1960, acesta ocupând un spaţiu cât două televizoare şi cântărind zeci de KG.

Oamenii în trecut îşi imaginau că televizorul va fi viitorul, că prin intermediul acestuia se vor petrece în viitor conversaţiile de la distanţă. Cu toate acestea se pare că s-au înşelat, calculatorul a preluat locul televizorului de demult, acum fiind de zeci de ori mai inteligent şi mai mic, putând să ţină conversaţii video-audio între mai multe persoane fără nici-un fel de problemă.

Tehnologia a evoluat enorm dacă stăm şi ne gândim la ceea ce era în anul 1947 când apăruse acest sistem de transmisie video-audio între două persoane, Skype-ul este doar un simplu soft care a înlocuit tot ceea ce era acum câţiva ani, totul acum petrecându-se mult mai lejer şi mai repede cu ajutorul internetului şi a unor soft-uri inteligente.

Conform informaţiilor noastre se pare că Skype la momentul de faţă este cel mai bine gândit sistem de apelare video şi audio de la distanţă, atât pentru partea de calitate audio şi video cât şi pentru partea de gratuitate. Este cel mai bine gândit sistem, ştie să facă absolut orice pentru a asigura utilizatorilor o conversaţie de bună calitate de la distanţă.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.