RocketDock, un ajutor de nădejde pentru Desktop-ul tău

0
1003

În zilele noastre Windows are din ce în ce mai multe aplicaţii, tot mai multe dintre acestea având şi un shortcut pe Desktop-ul calculatorului. Pentru a păstra o ordine şi pentru a administra cât mai bine aplicaţiile favorite de pe Desktop-ul calculatorului este nevoie de un software mai special.

Rocketdock este inspirat după dock-ul celor de la Apple, acel sidebar ce te ajută să îţi organizezi mult mai bine lucrurile pe ecranul tău. Este foarte uşor de instalat, nu necesită foarte multe cunoştinţe de IT şi ajută enorm atunci când ai prea multe aplicaţii pe ecran şi ai nevoie să le aşezi mult mai bine.

Personal folosesc Rocketdock de câţiva ani buni, am testat programul atât pe Windows Xp cât şi pe windows 7 şi s-a mişcat foarte bine, nu a consumat prea multe resurse chiar dacă am avut un calculator mai slab. După părerea mea Rocketdock te ajută în orice situaţie, chiar dacă eşti la birou sau acasă programul te va ajuta dintodeauna să aşezi lucrurile aşa cum trebuie pe Desktop-ul tău.
Marele avantaj al acestui program este faptul că nu costă nici-un ban, este absolut gratuit şi primeşte destul de des update-uri, întocmai pentru ai îmbunătăţi şi optimiza modul în care afişează shortcut-urile pe ecran.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.