Telefonul care poate rezista în orice condiţii vine şi în România

0
838

În zilele noastre un telefon trebuie să fie suficient de puternic ca performanţă, să aibă un design destul de aspectuos şi să fie foarte rezistent. Nu foarte multe telefoane ce sunt la momentul de faţă pe piaţă îndeplinesc aceste condiţii, întocmai de aceea Kyocera este unul dintre cele mai rezistente telefoane create vreodată în lume.

Compania a plănuit să lanseze telefonul pentru prima dată în Germania şi Franţa iar mai apoi să vină şi în celelalte ţări ale lumii. Kyocera a mai avut o versiune lansată pentru operatorul american, Sprint, acum câţiva ani. Majoritatea scepticilor spun că noul Kyocera seamănă mai degrabă cu Brigadier, un alt gigant atunci când vine vorba de rezistenţa telefoanelor mobile.

Telefonul vine cu un display de 4.5 inch la o rezoluţie de 720p, însă din păcate nu are şi un ecran de safir care să îi ofere o rezistenţă mai mare la zgârâieturi. Procesorul este un quad-core Snapdragon 400 tactat la 1.4 Ghz Cortex-A57 CPU şi cu doar 1GB de memorie RAM, insă la capitolul camerei foto nu stă suficient de bine având doar 8MP.

Telefonul este rezistent la apă IPX5 şi IPX8 dar şi împotriva unor şocuri mecanice sau a prafului. Marele atu care îl face să devină lider pe piaţă este rezistenţa la frig, el putând sta şi la temperaturi de -21C şi 50 de grade Celcius pentru 3 ore.

Telefonul va fi prezentat la Mobile World Congress 2015 unde vor fi afişate mai multe informaţii cu privire la preţul şi disponibilitatea să.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.