Microsoft a făcut anunţul, Windows 10 va apărea în vara lui 2015

0
1249

După cum bine ştiţi cei de la Microsoft se pregătesc să lanseze versiunea finală a lui Windows 10. După lungi aşteptări şi două lansări în versiunea de Technical Preview se pare că cei de la Microsoft şi-au învăţat lecţia. După cum bine aţi aflat încă din titlu se pare că cei de la Microsoft se pregătesc să lanseze versiunea completă a lui Windows 10 în vara lui 2015, asta după ce au primit tot felul de feedback-uri de la utilizatori şi au modificat acolo unde fost cazul.

Personal am testat ultima versiune de Technical Preview şi nu am fost în totalitate mulţumit, în special Cortana nu voia să interacţioneze cu comenzile pe care îi le dădeam. La aspect arată destul de bine chiar dacă este doar o versiune de test, se pare că s-a intervenit acolo unde a fost cazul şi s-a găsit o soluţie să se adapteze interfaţa Metro în meniul Start. Iconiţele însă m-au cam dezamăgit, Microsoft se pare că a cam neglijat acest aspect, au introdus doar câteva iconiţe nu foarte eligibile ca aspect cu restul interfeţei Windowsului, sper însă să se intervină şi să se adauge ceva pe măsura aşteptărilor mele.

Microsoft a mai anunţat că este posibilă şi o lansare a versiunii de telefon. Se pare că se lucrează din greu, se găsesc soluţii şi se respectă feedback-urile de la utilizatori că totul să decurgă foarte bine. Şi versiunea de mobil ar trebui să fie relativ bună în comparaţie cu cea de Windows, dar din păcate nu avem cum să testăm şi să ne dăm cu părerea în privinţa acesteia.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.