Vechile telefoane cu ecran alb-negru în concepția unui designer 3D

0
1275

Într-o era în care totul depinde numai de performanţă şi rapiditate, Martin Hajek, unul dintre cei mai buni graficieni 3D a pus bazele unui concept cu touchscreen şi funcţii inteligente pentru Nokia 3310 şi Ericsson T28. Nokia 3310 este unul dintre cele mai vândute telefoane din toate timpurile, neavând prea multe funcţii şi beneficii pe care să le ofere utilizatorilor se pare că reuşeşte încă să se ţină pe picioare deşi producţia acestuia s-a oprit de mulţi ani. Telefoanele celor de la Nokia sunt la mare căutare, atât pentru bateria ce ţine până la câteva săptămâni cât şi pentru aspectul clasic şi simplist pe care îl oferă.

Imaginaţi-va că vedeţi un telefon Nokia 3310 cu touchscreen şi cu o camera de 41MPx, cum vi s-ar părea? Personal aş fi interesat de un asemenea model întrucât îmbină plăcutul cu utilul, iar vechea tehnologie devine mult mai inteligenţă cu ajutorul noilor sale funcţii. Desigur că acesta este doar un concept şi nu se ştie dacă vreodată acest model va fi patentat de vreo caompanie că să poată să iasă pe piaţă.

Telefoanele celor de la Nokia, în special modele vechi cum ar fi Nokia 3310 sunt vândute destul de bine şi printre traficanţi, întrucât nu beneficiează de nici-un sistem de urmarie.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.