Raspberry Pi și-a întrecut propriul record de vânzări

0
820

Încă de la lansare, Raspberry Pi a promis să devină unul dintre cele mai vândute astfel de sisteme. Fie că vorbim de performanţă sau de calitate Raspberry Pi le îmbină perfect oferind utilizatorilor un produs de top. Conform rezultatelor oficiale primite de la dezvoltatorii acestuia se pare că Raspberry Pi a intecut pragul de 5 milioane de vânzări. Dacă stăm bine şi ne gadim este un număr destul de mare, nefiind foarte multe persoane ce cunosc tainele folosirii unui astfel de dispozitiv.

La prima impresie pare a fi doar un simplu circuit cu câteva elemente de legătură, dar de îndată ce este pus în funcţiune şi este conectat la un monitor, totul se schimbă şi devine mult mai vizibil. Raspberry Pi este un bun îndrumător în lumea roboticii dar şi a programatorilor putând să facă aproape orice operaţie pe care o execută şi un calculator normal.

Din punctul meu de vedere Raspberry Pi reprezintă viitorul sistemelor de dimensiuni mici şi modulare, la momentul de faţă sunt o grămadă de lucruri ce îi se pot ataşa, display, butoane şi multe altele, poate fi transformat chiar şi într-un telefon mobil cu câteva cunoştinţe în domeniul electronicii şi a programării.

Dacă stăm bine şi ne uităm la preţul terminalelor cu Android de pe piaţă observăm cât de ieftin este acesta. Este un bun înlocuitor a unui modul pentru televizorul de acasă, putând să îi adauge Android şi să îl facă mult mai inteligent.

Raspberry Pi beneficiează şi de wifi pentru a se conecta la internet şi de a oferi un pachet complet la un preţ foarte avantajos.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.