Android M, mult mai aproape de a fi lansat

0
479

În ultimele zile în presă au apărut tot felul de speculaţii cu privire la o dată de lansare pentru Android M, noul sistem de operare pentru terminalele mobile a celor de la Google, însă nimic din toate acestea nu poate fi adevărat până când compania va decide să anunţe oficial când viitorul lor produs să fie lansat. Conform ultimelor zvonuri, sistemul de operare Android M ar trebui să fie prezentat în cadrul evenimentului Google I/O desfăşurat pe data de 28 şi 29 mai.

Noul sistem de operare a celor de la Google vine cu o grămadă de îmbunătăţiri, atât din punct de vedere a calităţii grafice cât şi a modului de utilizare, combinând unele dintre cele mai bune tehnologii într-un singur modul. Cu siguranţă vom alfa în curând care va fi decizia finală în cadrul Android M, însă până atunci dezvoltatorii de la Google au anunţat pe site-ul oficial, posibilitatea de a fi prezentat Android for Work, un alt sistem de operare, însă de data aceasta dedicat companiilor, sau mai bine spus angajaţilor, oferindu-le posbilitatea de a efcientiza lucrul la birou.

Dacă viitorul Android M nu va fi menţionat în evenimentul de pe data de 28 şi 29 mai, cu siguranţă acesta va veni într-o formulă completă, în toamnă, la fel cum s-a întâmplat şi cu Android 5.0 Lollipop.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.